tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Minder Marokkanen

with 16 comments

wildersGeert Wilders heeft in Den Haag geroepen dat de PVV ervoor gaat zorgen dat er minder Marokkanen komen. Waaróm heeft hij dat gezegd? Niet omdat hij minder Marokkanen wil, maar omdat hij ervoor wil zorgen dat geen van de andere partijen met de PVV wil samenwerken. Als de PVV namelijk moet regeren, op lokaal niveau of op landsniveau, dan moet hij capabele bestuurders leveren en dat kan hij nu eenmaal niet. Hij zou onmiddellijk door de mand vallen, en daarom moet hij om de haverklap iets raars roepen, opdat hij van besturen wordt uitgesloten. – Het klinkt raar, maar we zouden eigenlijk met zijn allen eens moeten stemmen op de PVV om Wilders aan de absolute meerderheid te helpen, zodat hij wel móét regeren. En dan houdt de PVV ogenblikkelijk op te bestaan.
Maar ja, er is ook nog zoiets als ethisch geweten en dat verbiedt zo veel mensen om op Wilders te stemmen, dat hij, als hij dat wil, tot in lengte van dagen genoeg stemmers op zich zal weten te vergaren om een belangrijke partij in de politiek te blijven. Dankzij zijn kiezers én dankzij zijn tegenstemmers.

Written by Ted

20 maart 2014 bij 07:20

Geplaatst in Diversen

16 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ik geloof onmiddellijk dat je gelijk hebt, maar onschuldig is het helemaal niet. Mensen worden tegen mensen opgezet. Het verziekt de samenleving.

  jannyvandermolen

  20 maart 2014 at 07:22

 2. Maar als de samenleving er blijk van zou geven dat we wel doorhebben dat Wilders er alles aan doet om zich maar niet te hoeven bewijzen, wordt de samenleving een stuk vrolijker.

  Ted

  20 maart 2014 at 07:41

 3. Wat zeg ik tegen de Marokkaanse kinderen uit de klas van mijn zoontje, 8 jaar, die zich gisteren serieus afvroegen of ze weg moesten uit Nederland als Wilders veel stemmen krijgt? Dat is toch om te huilen? Zoveel impact heeft zijn zogenaamd strategisch gedrag op het leven van doodnormale, Nederlands-Marokkaanse gezinnen.

  Marjolein van Bommel

  20 maart 2014 at 08:00

 4. Zeg maar dat Wilders net zo goed had kunnen zeggen: ‘Alle kabouters het land uit!’ Dat gaat óók niet gebeuren.

  Ted

  20 maart 2014 at 08:08

  • De ellende met zijn aanhang is dat die niet blijk gáát geven van het inzicht dat etc. Die tetteren zijn woorden gewoon na, laten het onder hun huid kruipen en vergiftigen anderen er mee. Ziek is het. Ik ben het stadium voorbij dat ik het weg kan wuiven.

   jannyvandermolen

   20 maart 2014 at 08:14

 5. Maar de boodschap van Wilders is al tien jaar hetzelfde en de mensen reageren er al tien jaar hetzelfde op. Ze tonen zich ontzet en daar blijft het dan bij. Op die manier gaat het vergiftigen door. Misschien werkt het als we Wilders eens gaan relativeren.

  Ted

  20 maart 2014 at 08:21

  • De boodschap van Wilders wil nog wel eens veranderen. Vandaag zijn het de Marokkanen, gisteren was het Europa, eergisteren de Polen en de dag daarvoor de moslims. Ik denk dat Wilders werkelijk alles zal zeggen om maar stemmen te trekken. Hij is natuurlijk ook de langst zittende parlementariër, hij heeft de achterkamertjes zo’n beetje uitgevonden. Ik denk dat Wilders wel degelijk de macht wil en dat hij alles zal zeggen om die te krijgen. Wat zijn woorden waard zijn, dat bleek wel toen hij “gedoog-verantwoordelijkheid” had. Op dag 2 had hij al zijn programmapunten al opgegeven.

   Het gevaar van Wilders is niet alleen wat hij zegt, het is vooral zijn volstrekte gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel.

   wick van der vaart

   20 maart 2014 at 12:27

 6. goeie Theorie Ted, mee eens, gewoon voor joker zetten die man. Overigens zou het wel eens kunnen dat hij met zijn laatste juridisch zijn hand overspeeld heeft. geeft toch te denken hopelijk.

  Pclijsen

  20 maart 2014 at 11:22

 7. Het is mij opgevallen dat in het debat van de fractievoorzitters de voorzitters praatten over ‘wat wij (de partij) willen’ en dat Wilders zegt: ‘Maar de mensen willen”. Dat is slim en eng. Eng omdat ik me helemaal niet aangesproken voel. Ik denk dan huh? Ik wil niet dat iemand voor mij denkt te weten wat ik wil. Slim omdat er heleboel mensen zijn die zich wel aangesproken voelen, alsof ze voor Wilders wel meetellen, en hij daarmee ‘de mensen’ loskoppelt van de bestaande politiek, en hij niets hoeft te zeggen over zijn oplossingen voor maatschappelijke problemen.
  Ik denk dat je helemaal goed zit met je theorie, Ted.

  Kate

  20 maart 2014 at 13:03

 8. Als ik jullie vraag: Willen we meer of minder Wilders? wat is dan jullie antwoord?

  Pascal Amsterdam

  20 maart 2014 at 15:47

 9. Minder! Minder! Minder! Eh… Meer! Meer! Meer! – Er moet toch óóit een moment komen dat we die vent meer dan zat zijn? Of is-ie onderhand net zo’n in de samenleving gewortelde sidekick als Jan Mulder? 😉

  Ted

  20 maart 2014 at 23:28

 10. Uiterst mooi dat u allen op deze manier reageert. Als “medelander” wil je graag werken aan dit land inclusief het oplossen van problemen (criminele jongeren). Ook als medelander wil je dat niet. Maar wat wilders doet is hetzelfde als dat we zouden zeggen “alle blanke mannen het land uit” omdat ze over vertegenwoordigd zijn in de pedofilie of (bank/bouw)fraude etc. En het erge is niet alleen dat hij dat zegt maar ook nog eens dat zijn aanhang daarin gelooft. En wat te denken van het argument “ja maar dat is de stem van het volk”. Even ter info, ook die vreselijke engerd bij onze oosterburen vertolkte destijds “de stem van het volk” op dat moment. Maar we moeten ons realiseren dat als iets de mening is van velen of van het volk, dat het daarmee niet ook minder fout of meer legitiem is, want als de meerderheid wil dat we de belastingdienst moeten opblazen (niet onrealistisch) het niet betekent dat dat daarom een goed idee is. Groet aan alle medelanders, opdat we in harmonie aan een sterk mooi land kunnen bouwen, Groet, Mo

  Mo uit Rotterdam

  22 maart 2014 at 14:47

 11. Het is niet “MINDER MAROKKANEN”, maar “GEEN MAROKKANEN”!

  Marokkanen krijgen geen verblijfsvergunning in Saudi Arabië. SA wilt geen enkele islamitisch Marokkaan in zijn heilige land!?

  Marokkanen worden niet zomaar toegelaten in Qatar, Verenigde Arabische Emiraten of Saudi Arabie die rijker zijn dan bijvoorbeeld Nederland.

  In Qatar zijn er totaal 6 Marokkanen met tijdelijke werkvergunningen toegelaten en zijn ze nu weggestuurd…óók niet méér Marokkanen!

  Alle schappenherders, woestijnrovers moeten hun Mekka in het land van de afvalligen zoeken!

  Van schappenherder naar ultieme moslimstrijder;

  In Nederland wonen ongeveer 2 miljoen moslims en er lopen ongeveer 150.000 potentiële jihad strijders.

  In de jaren 60 werden ongeveer 17 000 Turken en Marokkanen naar ons land gehaald die voornamelijk in de textiel- en zware metaalindustrie terecht kwamen.
  Die industrietakken zijn allemaal in het begin van de jaren 70 al ter zielen gegaan. Helaas gingen deze Moslims toen niet terug, maar kregen ze het recht op gezinshereniging. Dit had tot gevolg dat hele gezinnen die vaak uit 7, 8 of meer kinderen bestonden zich hier vestigden zonder ook maar iets aan onze economie bij te dragen, sinds die tijd is er sprake van een uitstoot Tsunami. 100 000 den schappenherders en andere soort analfabete woestijnrovers stromen massaal binnen.
  Terwijl zware industrie al verhuisd is naar andere landen en steeds minder geproduceerd in Nederland, groeiden ze explosief…
  Bestuurders wisten dat er geen kansen meer bestaan dat ze een baan kunnen krijgen. Hele overheid mechanisme functioneerde als een soort uitkeringenbezorgster voor de massa Moslims. Uiteindelijk na jarenlange uitkeringsprocessen hebben we een nieuwe product: woestijnrover is verandert in een ultieme moslimstrijder!

  Deze moslims zouden niet eens meer het land in moeten kunnen. Geen Marokkanen die het verdommen te integreren in de Nederlandse samenleving – en die bendevorming en straatterreur een goed idee vinden ;

  Nu eisen de dictators, Muhammed en Abdallah dat deze strijders hier onverminderd zich mogen uitbreiden…In eigen landen willen ze geen enkele toelaten.
  Hoe kunnen Nederlandse Politiek en media zich zo bewust laten gebruiken door deze moslims onderdrukkers?

  Saudi’s dictator vindt dat er Moslims in Nederland gediscrimineerd worden. Dat wijten zij niet aan zichzelf maar aan discriminatie en gebrek aan respect voor hun identiteit zodat zij zich des te feller afkeren van de Nederlandse samenleving. Met schotelantennes oriënteren zij zich helemaal op de televisie en voorlichting vanuit hun islamitische landen. Door het houden van hun Turkse, Somalische of Marokkaanse nationaliteit blijven zij onderworpen aan Buitenlandse islamitisch overheden en staatsambtenaren (imams). Als er instroom uit islamitische landen volledig gestopt wordt, hebben deze saudi’s ook grote problemen…

  Moslim dictators willen dat Turkije moet toegelaten worden tot de Europese Unie. Bovendien eisen dan andere islamitische volkeren en staten eveneens toegang. Saudi’s Abdallah en Marokkaanse Muhammed zeggen nu al dat binnen tien jaar een op de twee Europeanen moslim zal zijn door migratie, hoge islamitische en lage Europese vruchtbaarheid en (gedwongen) bekeringen.

  Desondanks beschouwen Nederlandse autoriteiten, ministers, Kamerleden, burgemeesters en wethouders, deze moslimdictators de juiste partners als basis voor hun beleid. Hier in Nederland worden de jihadstrijders bij thuiskomst. Omringt met zorg, huid, doorbetaalde uitkeringen en mogelijk studie! Wat bij deze monsterachtige daad uitermate beangstigend, en tegelijkertijd ontluisterend en alarmerend is, is het grote gemak waarmee deze Moslim-terroristen vastberaden onschuldige mensen te liquideren, juweliers en andere winkeliers aanvallen de leven van Nederlanders zwaar te traumatiseren.

  Helaas dit land wordt bestuurt door ziende blinden! Nederland is verworden tot een lafhartig land door de super buigbare laffe regering. Timmermans naar Saudi Arabie om in het stof te kruipen voor de oorlogszuchtige land.

  Er is geen andere mogelijkheid dan het volledig stoppen van de instroom uit islamitische landen. Er is hier geen werk voor hen en het hele sociale verzekeringssysteem is al bezweken onder de miljoenen uitkeringstrekkers in dit kleine land plus alle kosten voor huisvesting, onderwijs en onbetaalde ouderdomspensioenen en noodzakelijke stedenbouw voor de door immigratie nog steeds toenemende islamitische bevolking. Het hele politieke en justitiële systeem in Nederland is totaal verrot en misschien zelfs corrupt.

  Tegen criminele vreemdelingen wordt zelden of nooit iets ondernomen. Als diverse politieke partijen dan ook nog eens “wegkijken” en geen kritiek op de huidige gang van zaken kunnen of willen zien, dan komen we vast en zeker op een punt waar de niet-moslims het langzaam aan zat zijn en tegenmaatregelen niet langer kunnen uitblijven.
  Waarom niet alle Criminele Marokkanen, ja alle Criminele islamieten, terug sturen daar heen waar ze gelukkig waren. Waarom niet alle buitenlanders een eed af laten leggen op onze vlag en democratie?
  Wie zich daar niet aan houd als gast, direct terug met een rotgang en geen geld mee geven.

  Zolang de Nederlandse bevolking niet met miljoenen de straat opgaan om hun ongenoegen te tonen over de moslims die hier maar binnen stromen en de Syrische jihadisten met open armen worden ontvangen komt er nooit een wake-up call.voor onze politici.

  De Nederlandse bevolking laat alles maar over zich komen en moppert wel maar doet niets en dat weten onze politici maar al te goed.
  Wat dat betreft kunnen we nog iets van de moslims leren, 1 bericht over een tekening van Mohammed wat hun beledigd en de miljoenenmassa komt in beweging.
  Wij laten ons voorliegen, discrimineren, bestelen, en we laten alles maar gebeuren zonder acties tegen deze onnozele politici te voeren.

  Met Vriendelijke Groeten
  Victor Leman.

  vctleman

  6 juni 2014 at 15:45

  • Victor, weet je wat jou tot een domme sukkel maakt? Het feit dat je allemaal onzin uitkraamt die hier niks mee te maken heeft. Ik ben een Nederlander en moslim. Ik ben hier geboren, getogen en zal hier sterven. Ik heb helemaal niks te maken met andere landen en dictators en nog meer van die iq loze argumenten waar je mee komt. Als je een probleem hebt met saudi arabie of Qatar. Of wat dan ook moet je bij hun zijn. Ik roep jou ook niet ter verantwoording voor misdaden tegen de mensheid die christelijke of katholieke zuid Amerikanen of oost Europeanen of Russen plegen?

   Mo

   6 juni 2014 at 18:38

 12. TURKIJE EN ISIS (IS).

  (…)

  Stop massaal met het betalen van roofbelastingen tbv het Islamisme en het overnemen van het land door de Brusselse bureaucraten en de jihadisten.

  vctleman

  12 augustus 2014 at 12:16

  • Het spijt me, maar voor een dergelijk uitvoerig betoog is dit weblog niet bedoeld.

   Ted

   12 augustus 2014 at 20:33


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: