tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

VSenV heeft nieuwe directeur

leave a comment »

JAN HILBERSDe Vereniging van Schrijvers en Vertalers (VSenV) heeft een nieuwe directeur. Hij heet Jan HilbersDe VSenV ziet in hem een directeur met visie en onderhandelingskracht. Jan Hilbers (1963) studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Ook volgde hij een opleiding Kunstmanagement aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hilbers heeft uiteenlopende functies gehad in de culturele sector, onder andere als zakelijk leider bij Dansgroep Krisztina de Châtel en Theatergroep Mugmetdegoudentand. Ook was hij een aantal jaar werkzaam bij Theater Frascati en De Brakke Grond. Vóór de VSenV was Hilbers werkzaam als manager Marketing en Communicatie bij de omroepvereniging NCRV.

Voorzitter VSenV Maria Vlaar: ‘Ik ben ervan overtuigd dat Hilbers een goed vervolg kan geven aan de decennialange traditie van de VSenV, en tegelijk een start kan maken met de nodige vernieuwingen. De VSenV wil in de toekomst meer services voor de leden ontwikkelen, de communicatie met de leden moderniseren en ledenwerving en  –binding zal nadrukkelijk prioriteit krijgen.
Daarnaast blijft de VSenV vanzelfsprekend vooral doen waar de vereniging goed in is: de individuele en de collectieve belangen van schrijvers, vertalers, educatieve auteurs, scenarioschrijvers en freelance journalisten zo goed mogelijk behartigen.’

Written by Ted

21 maart 2014 bij 00:22

Geplaatst in Diversen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: