tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Literatuur Zonder Leeftijd 94 is verschenen

leave a comment »

Scan 625In dit zomernummer – het kan nog net – aandacht voor onder nog veel meer: Levenslessen van Diet Kramer, de Astrid Lindgren Memorial Award voor Barbro Lindgren, het Juryrapport van de Miep Dieckmann Thesisprijs en de natuur in de romans van Marita De Sterck.

Literatuur zonder leeftijd is een unieke publicatiereeks over kinder- en jeugdliteratuur. Het is grensverleggend en probeert in verschillende artikelen de traditionele grenzen van de kinder- en jeugdliteratuur te verkennen. Het verschijnt drie keer per jaar in de vorm van een boekje van circa 140 pagina’s en wordt vanaf 2006 onder auspiciën van de Stichting IBBY-sectie Nederland.

Het winternummer zal geheel in het teken staan van Bart Moeyaert.

Voor 2014 zijn de abonnementsprijzen als volgt: Instellingen € 45,00; Particulieren € 32,00 Studenten € 24,25 (bewijs van inschrijving meesturen). Een los nummer kost 19,95 (incl. verzendkosten). Deze prijzen zijn al enkele jaren niet verhoogd.

Nieuwe abonnees ontvangen als welkomstgeschenk het boek ‘An elephant came by’, een schitterend boek met ruim 100 illustraties uit prentenboeken van 24 bekende Nederlandse kinderboekillustratoren.

Aanmelden kan bij het secretariaat van IBBY (ibby-nederland@planet.nl). Vergeet niet de volledige adresgegevens te vermelden.

Written by Ted

10 september 2014 bij 07:19

Geplaatst in Diversen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: