tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Kaartjes over voor de Middag van het Kinderboek ’14?

leave a comment »

MvhK'14-Internationaal2Overmorgen is in de OBA in Amsterdam voor het zesde jaar de Middag van het Kinderboek. En ook dit jaar werd deze vraag weer gesteld:

‘Ik heb me opgegeven voor de Middag van het Kinderboek maar ik ben dan uiteindelijk toch verhinderd. Nu staat mij bij dat er een tekort was aan kaartjes en dat je de niet gebruikte terug kon sturen maar daar kan ik niets concreets over vinden. Het is een kaartje voor een workshop en voor de middag zelf. Groet, X.’

En ook dit jaar luidt het antwoord:

Op dezelfde site als waar je je kaartjes vandaan hebt gehaald staat wat je moet doen als je verhinderd bent. Er staat: Toegang gratis, reserveren verplicht, zie ‘tickets’. Aanmelden is niet vrijblijvend, wij rekenen op uw komst. Bij verhindering dit graag z.s.m. melden via klantenservice@oba.nl.

Dus: berichtje sturen naar klantenservice@oba.nl en aangeven welke kaartje(s) je terug wilt geven. Dan kunnen ze opnieuw aangeboden worden en kan iemand die nog geen kaartje heeft alsnog naar de MvhK en eventueel naar een van de workshops.
Voor degenen die geen toegangskaartje hebben weten te bemachtigen: kijk de komende dagen regelmatig op deze site om te zien of er kaartjes beschikbaar zijn gekomen.

Written by Ted

11 september 2014 bij 06:59

Geplaatst in Diversen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: