tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Morgen de zesde Middag van het Kinderboek!

leave a comment »

MvhK'14-PROGRAMMA02Het fenomeen doet zich elk jaar voor: een deel van de zaal blijft leeg omdat mensen die een kaartje hebben op het laatst besluiten om niet te komen en zo anderen, die wél graag naar de Middag van het Kinderboek willen, beletten om te gaan. Nu heb je nog de kans om kaartjes terug te geven; doe dat via klantenservice@oba.nl. Wil je nog kaartjes hebben, kijk dan regelmatig hier of mensen kaartjes hebben teruggegeven.

Het belooft een mooi programma te worden: in de ochtend zijn er drie uitverkochte workshops met onder meer Bas Maliepaard en Annelies Jorna, en Agnes Vogt opent het middagprogramma, met Andrea Kluitmann en David Colmer vóór de pauze, en na de pauze Aidan Chambers. Loes Riphagen maakt live een schilderij en na het programma verzorgt de CPNB de uitreiking van de Gouden Lijsten, de beste boeken voor de leeftijdsgroep 12-15 jaar.

Wees op tijd voor de workshops: die beginnen om 11:00 uur op de zesde verdieping van de OBA. Het middagprogramma in het Theater van het Woord op de zevende verdieping begint om 13:30 uur. Wees daar ook op tijd voor.

Na afloop trakteert de CPNB op een drankje.

Written by Ted

12 september 2014 bij 07:36

Geplaatst in Diversen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: