tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Presentatie Land van Waan en Wijs

leave a comment »

UnknownIn december verscheen de nieuwe jeugdliteratuurgeschiedenis, Een land van waan en wijs bij Atlas Contact. Op 23 januari wordt het boek feestelijk voorgesteld in het Kinderboekenmuseum in Den Haag en reflecteert de redactie op het boek. Daarnaast getuigen schrijvers als Martine Letterie, Edward van de Vendel en Kathleen Vereecken van een boek uit de jeugdliteratuurgeschiedenis dat hun schrijverschap sterk beïnvloed heeft. Ten slotte heffen het glas op het nieuwe boek en kunt u een exemplaar aankopen en laten signeren door de aanwezige auteurs. De middag wordt georganiseerd met de steun van IBBY-Nederland, de Taalunie, het Letterkundig Museum en Atlas Contact en iedereen is van harte uitgenodigd.

Waar? De aula van het Kinderboekenmuseum (bij het Letterkundig Museum) in Den Haag.
Wanneer? Op 23 januari van 16 tot 18u, met aansluitend een borrel.
Inschrijven? Het aantal plaatsen is beperkt. Bevestig aub uw komst voor 20 januari 2015 door een mail te sturen naar info@kinderboekenmuseum.nl.

Het Kinderboekenmuseum is, met het Letterkundig Museum, gehuisvest in het gebouw van de Koninklijke Bibliotheek. De hoofdingang is ook de ingang van het museum. Het Kinderboekenmuseum ligt naast Den Haag Centraal. Je loopt in 2 minuten van Den Haag Centraal via het Anna van Buerenplein naar het museum. Neem in de stationshal, bij de Albert Heijn, de uitgang naar het plein en steek deze over. Je passeert rechts het gebouw van de Universiteit Leiden en links winkelcentrum New Babylon. Neem de smalle doorgang recht voor je, voor je zie je dan de hoofdingang van het Koninklijke Bibliotheek-gebouw verschijnen.

Written by Ted

19 januari 2015 bij 07:17

Geplaatst in Diversen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: