tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Kom naar het Logos Festival!

leave a comment »

logosDe Balie en de Krakeling presenteren in Amsterdam de derde editie van het Logos Festival, dat plaatsvindt van 4 tot en met 8 maart. Zie voor het programma hier, maar ik pik er alvast wat uit: op zaterdag 7 maart om 17:00 uur geeft Jan Paul Schutten de Logos Lezing, een lezing met de leukste ontdekkingen die hij tijdens het schrijven heeft opgedaan. Met één rode draad: de wereld is altijd interessanter dan je denkt.

Wordt vast heel leuk, maar zeker zo leuk is een optreden om 15:00 uur op hetzelfde podium in de Krakeling. Naar een idee van Joukje Akveld treden drie kinderboekenschrijvers op samen met zangeres Lotti Hellingman en pianist Thijs Borsten. Sjoerd Kuyper, Koos Meinderts en ik vertellen en lezen voor, en Lotti zingt, begeleid door Thijs, liedjes uit ons repertoire.

Het programma is vorig jaar al een keer gedaan, vandaar dat er een foto van bestaat. Het was hartstikke leuk en daarom doen we het met veel plezier opnieuw.

Stel je wilt van 3 tot 4 naar ons en van 5 tot 6 naar Jan Paul, wat moet je dan tussen 4 en 5 doen? Dan kun je bijvoorbeeld naar JP Roggeband, elfletterwoordenkunstenaar!

 

Written by Ted

18 februari 2015 bij 06:48

Geplaatst in Diversen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: