tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Hans Kuypers oproep voor de Zaanse Kinderboekenmarkt

with 3 comments

zaansekinderboekenmarkt‘Op zondag 7 juni aanstaande wordt op de Zaanse Schans voor de twaalfde keer de Zaanse Kinderboekenmarkt georganiseerd. Op deze gegarandeerd zonnige dag,’ zegt Hans Kuyper, ‘zullen weer duizenden kinderen met hun ouders tussen de groene huisjes rondzwerven op zoek naar vermaak, verhalen – én boeken!
Vorig jaar zijn we op bescheiden schaal begonnen met een rijtje kramen speciaal voor auteurs. De collega’s die er waren, beleefden een genoeglijke én profijtelijk dag. Maar er waren ook plekjes leeg, dus zoeken we voor dit jaar meer collega’s die hun boeken willen verkopen.
Voel je hier iets voor? Een halve marktkraam kost maar dertig euro aan huur, en hoe meer collega’s zich aanmelden, hoe gezelliger het wordt. Stuur een mailtje naar hanskuyper(AT)hotmail.com.
Als je dat vóór 1 april doet, is er nog tijd om je naam te vermelden op flyers en posters of anderszins je komst aan te kondigen. Ik hoop en reken op een grote respons!’

Written by Ted

2 maart 2015 bij 07:15

Geplaatst in Diversen

3 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Vraag van een schrijver die niet zelf kan reageren: verkoopt men daar eigen presentexemplaren of verloopt de verkoop via de eigen uitgeverij?

  Ted

  2 maart 2015 at 09:22

 2. Eigenlijk wel een heel trieste ontwikkeling. Moet ik blij zijn met het aanbod dat ik voor dertig euro een kraampje kan huren voor eigen boekverkoop? Ik zie ook wel dat het kinderboek het moeilijk heeft. Maar moeten we nu ook actief gaan meehelpen om het verdienmodel onderuit te halen? SSS trek ten strijde!

  Arend van Dam

  2 maart 2015 at 14:17

 3. Als de boekenverkoop via de uitgever gaat kan de uitgever die 30 euro ophoesten. Doe je het zelf, dan ben je ook geheel vrij om aan te bieden wat je wilt.
  Ik heb nog geen antwoord op de vraag wát je mag verkopen op die boekenmarkt, dus daar kan ik verder ook niet op ingaan.

  Ted

  2 maart 2015 at 14:46


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: