tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Middag van het Kinderboek al over twee weken!

leave a comment »

MvhK'15programmaJe kunt nog gratis toegangskaarten krijgen voor de Middag van het Kinderboek. Die bestaat dit jaar uit drie onderdelen en voor elk deel heb je een apart kaartje nodig.

OCHTEND

In de ochtend vinden weer drie workshops plaats. De workshop van Bas Maliepaard zat vorig jaar binnen twee dagen vol en daarom hebben we Bas gevraagd om de workshop Recenseren nog eens te doen voor mensen die vorig jaar buiten de boot vielen. Gelukkig heeft hij daar mee ingestemd.

Daarnaast hebben we Robert Alberdingk Thijm, een van de meest gevierde scenarioschrijvers van ons land – denk aan De Daltons en A’dam – E.V.A.. Robert verzorgt een workshop Scenarioschrijven. Deze workshop is al vol.

Zoals gebruikelijk is de derde workshop in de goede handen van Gert Gerrits, die illustratie coördineert bij beroepsorganisatie BNO. Dit jaar ligt de nadruk bij de animatie, maar je kunt hem en zijn collega al je vragen stellen over de zakelijke kanten van het terrein dat de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpersbestrijkt. Ook schrijvers kunnen baat hebben bij de informatie die de BNO kan verstrekken.

Als je deel wilt nemen aan een workshop heb je een toegangsbewijs nodig via http://www.oba.nl/activiteit.middagvanhetkinderboek.html. Je moet wat gegevens achterlaten zodat de kaartjes je via de mail kunnen worden toegestuurd. Je gegevens blijven verder privé.

MIDDAG, VOOR DE PAUZE

In het middagprogramma geeft Robert Alberdingk Thijm een lezing over zijn vak en komt Gioia Smid van de Fiep Westendorp Foundation vertellen over perikelen rond de totstandkoming van animatiefilms, zoals die over Pim & PomAlice Hoogstad maakt dit jaar het live-schilderij!

Voor dit deel van het programma heb je een toegangsbewijs nodig via http://www.oba.nl/activiteit.middagvanhetkinderboek.html. Je moet wat gegevens achterlaten zodat de kaartjes je via de mail kunnen worden toegestuurd. Je gegevens blijven verder privé.

MIDDAG, NA DE PAUZE

Na de pauze neemt de Stichting Woutertje Pieterse Prijs het over. Naast de prijsuitreiking en het Roverslied is er een lezing van scenarioschrijver Tamara Bos.

Voor dit deel van het programma heb je een toegangsbewijs nodig via http://www.oba.nl/activiteit.middagvanhetkinderboek.html. Je moet wat gegevens achterlaten zodat de kaartjes je via de mail kunnen worden toegestuurd. Je gegevens blijven verder privé.

Written by Ted

27 maart 2015 bij 06:56

Geplaatst in Diversen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: