tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Mens & Gevoelens

leave a comment »

Schermafbeelding-2015-11-01-om-09.41Gehoord van Mens & Gevoelens? Jaren terug was het een opvallend magazine dat zich niet in een hokje liet duwen; ik heb moeite met omschrijven wat voor blad het was. Ik hóéf dat ook niet te doen, want sinds april van dit jaar is het weer terug, dus je kunt zelf kijken! Er staan interviews in en columns, maar ook verhalen en gedichten. Het is de voorloper van de Linda, zou je misschien kunnen zeggen, maar dan niet met Linda de Mol als middelpuntvliedende kracht, maar met Paul Haenen, Margreet Dolman en Dominee Gremdaat, bijgestaan door en zwaar leunend op Dammie van Geest. Als je je voor 49 euro abonneert op het blad, dat zes keer per jaar verschijnt, krijg je er een code bij, waardoor je ook toegang hebt tot M&G TV, de digitale bijlage.

In nummer 88, dat ik kreeg toegezonden omdat ik het onlangs over Lyle Muns had, staat een column van diezelfde Lyle, maar ook van Jan Versteegh, Hans Kemna (met op een foto een prikkelend zelfportret van Paul Blanca), Michiel Lieuwma en Dominee Gremdaat. Er staan interviews in met Kiki Schippers, Marjolijn Uitzinger, Armin van Buuren & Jochem Myjer en Arthur Japin. En verder worden in het blad brieven beantwoord door Margreet Dolman en staan er gedichten in van Lukas Hirsch – en nog veel meer!

Als je niet meteen een abonnement wilt, kun je een los nummer aanvragen. Voor de prijs hoef je het niet te laten want het kost 7,50 en momenteel hoef je dan geen verzendkosten te betalen. Doen! zou ik zeggen. Kijk hier hoe dat moet.

Written by Ted

1 november 2015 bij 09:57

Geplaatst in Diversen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: