tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

LZL 98 is uit!

leave a comment »

lzl98Tijdens het verjaardagsfeestje dat gisteren voor mij werd georganiseerd in de OBA, werd het eerste exemplaar van het winternummer (al weer nummer 98) van Literatuur zonder leeftijd aan mij aangeboden. Het extra dikke nummer gaat helemaal over mij. Schaamteloos! En het is een prachtig nummer, al zeg ik het zelf, compleet met het ontroerend betoog dat gisteren door Jacques Dohmen werd uitgesproken!

Losse nummers (19,95, incl. verzendkosten) zijn bij het secretariaat van IBBY te bestellen (ibby-nederland@planet.nl). Aangezien IBBY-Nederland ook even met kerstverlof gaat, wordt het nummer dan (met de rekening) pas in de eerste week van januari 2016 toegezonden. En een abonnement (instellingen 45 euro; particulieren 32,50 euro) is natuurlijk ook altijd mogelijk (drie afleveringen in boekformaat per jaar) – tel uit je winst! Je abonnement gaat dan per 01-01-2016 in en je krijgt het winternummer én het boek ‘An Elephant came by, 24 Dutch Illustrators’ als welkomstgeschenk.

Voor de inhoud van het winternummer van Literatuur zonder leeftijd: http://www.ibby-nederland.nl/home-midden/literatuur-zonder-leeftijd-special-over-ted-van-lieshout/#more-498

IBBY-Nederland wenst al haar vrienden fijne feestdagen en een mooi, gezond en succesvol 2016!

Written by Ted

22 december 2015 bij 12:33

Geplaatst in Diversen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: