tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Bogotá (3)

leave a comment »

IMG_4165.JPG

Woensdag 20 april 2016.

Maandag besloten we vroeg naar de beurs te gaan, zodat we nog wat aan de middag zouden hebben. We werkten hard door – Philip vooral, want nadat ik een neushoornkop nogal modderig had ingekleurd trok hij het werk geheel naar zich toe en bleef mijn rol beperkt tot het aanreiken van kwasten, water en verf. Ik maakte foto’s, want over twee weken wordt het paviljoen afgebroken en van de muurschildering blijft dan niks over, tenzij de werknemers stukken uit de muur zagen en mee naar huis nemen. En ik denk dat ze dat zeker gaan proberen, want de tekeningen vallen erg in de smaak!
’s Middags waren we redelijk vroeg klaar, moe en voldaan. We gingen niet de stad in, maar namen wat rust. Om acht uur werden we voor een cocktailparty verwacht bij een architect in een van de betere buurten, en daar gingen we met een taxi heen. We moesten via een slagboom en een oprijlaan, want sommige woongebieden zijn afgesloten van het normale verkeer. Dat heeft te maken met inbraken en veiligheid.
We probeerden wat te netwerken, maar met wie en waarom wisten we eigenlijk niet. Wel kwamen we een leuke vent tegen uit Costa Rica, dus daar willen we nu ook naartoe.

IMG_4176

Wordt vervolgd.

Written by Ted

26 april 2016 bij 10:40

Geplaatst in Diversen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: