tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

SSS veilig!

leave a comment »

beeldmerk_sss_kleinAnne Zeegers, directeur van de Stichting Schrijvers School Samenleving (SSS), heeft goed nieuws: ‘De Raad voor Cultuur oordeelde positief over het nieuwe beleidsplan van SSS. Daarmee is de subsidie veilig gesteld voor de komende 4 jaar. Dat betekent dat we kunnen blijven doen wat we altijd al doen: bijdragen aan de verspreiding van verhalen, van literatuur, door auteurs en lezers elkaar te laten ontmoeten. Zo stimuleren we het lezen.’

SSS heeft zich het nodige aangetrokken van de kritiek waardoor de subsidie bijna kwam te vervallen. Zeegers meldt: ‘De nieuwe plannen zetten SSS in de moderne tijd, maken meer samenwerking mogelijk met andere organisaties en zorgen voor diversiteit in service, het aanbod van auteurs en soorten schrijversactiviteiten (zie persverklaring op www.sss.nl).
Er wordt volop gebouwd aan een nieuwe website. Een belangrijke vernieuwing is dat we de auteurs daarop een etalage gaan bieden.’

Die auteurs krijgen de gelegenheid om, eventueel samen met de uitgever, hun auteursprofiel zo optimaal mogelijk in te richten met o.a. biografie, titeloverzicht, thema’s, foto’s, filmpjes en digitale fragmenten. Daarnaast kunnen ze hun lezingenoverzicht online inzien.
Ook komt er een online doorzoekbaar auteursaanbod op de nieuwe website, die organisatoren de mogelijkheid biedt zich uitgebreid te oriënteren op het aanbod van vrijwel alle actieve schrijvers van Nederland en deels Vlaanderen. De aanvragen worden straks digitaal ingediend.

Written by Ted

6 december 2016 bij 22:43

Geplaatst in Diversen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: