tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Wilders won weer

leave a comment »

wildersHoezeer de media zich hebben overgeleverd aan Geert Wilders, bleek na de uitspraak van de rechter in het geding waarin Wilders werd veroordeeld. Alle nieuwsmedia besteedden er overmatig veel aandacht aan, maar omdat Wilders niet voor de camera of microfoon wilde verschijnen, namen de media hun toevlucht tot een filmpje dat Wilders van te voren alvast gemaakt had, zodat hij zonder interruptie kon ventileren wat hij wilde.

Ik heb in minder dan een half uur vier keer op nationale tv datzelfde filmpje voorbij zien komen. Er is bij mijn weten geen enkele andere politicus in Nederland die zo veel ruimte krijgt van de media om zijn reclameboodschappen zonder er een cent voor te hoeven betalen te etaleren.

Het wordt hoog tijd dat de media inzien dat ze gemend worden. In hun ijver om de kijkers luisteraars en lezers te bedienen met het opzienbarendste van de dag, lopen ze achter Circus Wilders & Co aan en laten alles gratis zien wat maar een beetje stof op kan doen waaien.

Het geeft een scheef beeld. ‘Slechts’ 35% van de kiezers laat zich voor het karretje van Wilders spannen en maar liefst 99% van de media.

Eerder over hetzelfde onderwerp: https://tedvanlieshout.wordpress.com/2016/11/24/mediamenner/

Written by Ted

12 december 2016 bij 22:12

Geplaatst in Diversen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: