tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Testimonials gezocht voor ‘Lees je beter’

with 2 comments

image003Woensdag gaan we een paar filmpjes opnemen voor de website Lees je beter die binnenkort online gaat. Lees je beter is een online register jeugdliteratuur & geneeskunde, bedoeld om jeugdige patiënten, hun familie, artsen, hulpverleners en verpleegkundigen meer inzicht te geven in kinderen en jongeren die ziek zijn of zoiets doormaken als rouw en verlies. Op die website komen testimonials te staan van experts: dat zijn filmpjes van maximaal één minuut waarin mensen getuigen die deskundig zijn op een terrein dat met het register te maken heeft. We zijn nog op zoek naar een aantal mensen die kunnen vertellen waarom ze iets hebben gehad aan een specifiek jeugdboek toen ze met een aandoening te maken hadden. Een jeugdige die zelf ziek is of iemand die als kind ziek was, een familielid van een jonge patiënt, een arts, verpleegkundige of hulpverlener. Wie kent iemand die zich goed leent voor een testimonial en bereid is om woensdag naar Amsterdam te komen voor het maken van een filmpje van 1 minuut?

Meld het hier of mail naar ted(at)tedvanlieshout(punt)info. Alvast bedankt!

Written by Ted

6 januari 2017 bij 12:30

Geplaatst in Diversen

2 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ha Ted, ik zie dat de website ‘Lees je beter’al bestaat maar nog geen berichten heeft. Weet je wanneer die echt van start gaat? Ik zag trouwens dat AMC/VU dit lijstje gebruiken: Boekenlijst-oncologie-PO-2014 (2).pdf. Daar staan hele lullige boekjes met slechte illustraties bij. Jammer.

  Diet Groothuis

  1 februari 2017 at 10:53

 2. We wilden eigenlijk deze maand van start gaan, maar de website is nog niet klaar, dus we nemen nog wat tijd extra. Je kunt al wel titels invoeren, maar gisteren is onze stagiaire gestopt, dus we zitten nu even zonder.
  De boekenlijst die je noemt is onvindbaar, dus die heb ik niet bekeken.

  Ted

  1 februari 2017 at 12:17


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: