tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Kaartjes voor Middag van het Kinderboek verkrijgbaar! Wees er snel bij!

leave a comment »

mvhk17logoHet is zover!

De gratis kaartjes voor de 9e Middag van het Kinderboek kunnen via het reserveringssysteem van de OBA aangevraagd worden.
Via deze link: http://www.oba.nl/agenda.html kom je in het agenda-systeem van de OBA. Als je op de term ‘Middag van het kinderboek’ zoekt, kom je bij het middagprogramma en als je iets naar onderen scrollt bij de vier workshops; je herkent ze aan het logo van de MvhK. Zo kun je kaartjes reserveren. Je kunt je slechts voor 1 workshop inschrijven! Daarnaast moet je apart inschrijven voor deelname aan de Middag zelf.

Helaas is de beschrijving van de workshop van de BNO en de Auteursbond op de OBA-site niet helemaal juist weergegeven. De omschrijving moet zijn:

De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) ondersteunt illustratoren bij hun werk. De Auteursbond ondersteunt schrijvers. Beide organisaties behartigen de individuele belangen en groepsbelangen van hun leden. Gert Gerrits (BNO) en Janne Rijkers (Auteursbond) zullen zich in deze workshop/voorlichtingsbijeenkomst richten op de ins en outs van het auteursrecht voor schrijvers, illustratoren en samenwerkingsverbanden tussen schrijvers en illustratoren. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen en cases voor te leggen.
De doelgroep: iedereen die schrijft of animaties maakt of overweegt dit te gaan doen; iedereen die met auteursrecht te maken heeft.

Written by Ted

12 april 2017 bij 07:25

Geplaatst in Diversen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: