tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Hypocriete Facebookers

with one comment

open-gulpEen bericht van een enkele dagen geleden op nos.nl: ‘Een taxichauffeur uit Sint-Michielsgestel is door de politie meegenomen nadat op Facebook een filmpje van hem opdook. Daarin is te zien dat hij zichzelf in zijn taxi bevredigt in Den Bosch. Op sociale media is commotie ontstaan over de video.

De maker zegt in de video verbaasd te zijn dat de chauffeur zichzelf bevredigt in de buurt van een speelveld met kinderen.’

Is die redenering wel juist? Als de maker van de video niet wilde dat kinderen het filmpje zagen, had hij het niet op Facebook moeten zetten. Zijn of haar bedoelingen waren duidelijk andersom: hij/zij vond dat niet voldoende kinderen de kans hadden gekregen om kennis te nemen van een masturberende taxichauffeur en daarom zette hij/zij het online. Het filmpje werd duizenden keren gedeeld, want wij als samenleving vinden kennelijk dat iedereen recht heeft op een masturberende taxichauffeur en niet alleen kinderen.

Het bericht gaat verder: ‘In een van de reacties is het adres van de chauffeur genoemd. Twee mannen zouden daarop een steen door de ruit van de woning van de man en zijn ouders hebben gegooid. Ook zouden de chauffeur en zijn moeder zijn geslagen, maar niet gewond zijn geraakt.

De taxichauffeur en zijn ouders zijn door de politie voorlopig naar een andere plek gebracht. Onderzocht wordt nog of de chauffeur iets strafbaars heeft gedaan.

De werkgever van de man, een taxibedrijf uit Oss, heeft hem op non-actief gezet. Op Facebook zegt het bedrijf geschokt te zijn. “We nemen deze video dan ook uiterst serieus.”‘

Kan het hypocrieter? Verbolgen over het onrecht dat kinderen is aangedaan doordat een man in een auto ergens in de buurt van een school masturbeerde hebben duizenden mensen ervoor gezorgd dat kinderen die die man niet gezien hebben hem alsnog kunnen bekijken op Facebook.

Written by Ted

10 juni 2017 bij 09:33

Geplaatst in Diversen

Eén reactie

Subscribe to comments with RSS.

  1. Je mag kennelijk niks negatief zeggen over de hypocriete leugens van Facebook.. Alleen wat Facebook leuk vindt of wil dat wij,facebookers ,naar hun pijpen dansen..anders gaan ze leugens over je vertellen of plakken berichten in en bij elkaar,zodat het lijkt dat je deze onzin persoonlijk hebt geplaats op je site….walgelijk gewoon….

    Stewart

    2 november 2017 at 09:59


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: