tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Nieuwe service Auteursbond: training en coaching!

leave a comment »

auteursbondVoor leden, maar ook voor niet-leden van de Auteursbond biedt de belangenorganisatie een service die me niet te versmaden lijkt: er is  een nieuw programma voor training en coaching beschikbaar.

Aanvragen: je kunt vanaf nu in deze eerste helft van 2018 een vergoeding aanvragen voor individuele coaching. Hier vind je alvast een lijst van enkele coaches – http://auteursbond.nl/coachingsvergoeding/lijst-aangemelde-coaches/ – die zich hebben aangemeld en bereid zijn om voor het standaardtarief van €50,- per uur (excl. btw) te werken. Hiervan krijg je als lid €40,- per uur retour door een subsidie van o.a. het Nederlands Filmfonds en het Nederlands Letterenfonds. Ook niet-leden kunnen een vergoeding krijgen (€30,- per uur). Je betaalt dus zelf slechts 10 of 20 euro! Nou ja, zeg!

Aanbieden: als je een potentiële coach bent met relevante ervaring, kun je een mail sturen naar de Auteursbond met je gegevens, cv en mini-cv (liefst met pasfoto). De Bond zal jouw mini-cv dan na overleg op de online lijst plaatsen.

Procedure: als aanvrager kun je een coach uit boven genoemde lijst contacteren of zelf een coach benaderen en bij de Auteursbond voordragen. Kijk hier voor de voorwaarden:
http://auteursbond.nl/coachingsvergoeding/toelichting-voorwaarden-coachingsvergoeding/
en hier voor het aanvraagformulier:
http://auteursbond.nl/coachingsvergoeding/aanvraagformulier-coachingsvergoeding/
Naast gegevens van jezelf en je beoogde coach vraagt de Bond om een korte motivatie en een beschrijving van je vraagstelling.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar de organisator van dit project, Erik de Vries Lentsch via training-coaching@auteursbond.nl

Written by Ted

16 januari 2018 bij 11:13

Geplaatst in Diversen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: