tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Boer Boris was in Middelburg

with 2 comments

DeDrvkkerij2018Gisteren waren Philip en ik in boekhandel De Drvkkerij in Middelburg (foto) met onze Boer Borisboeken. Er waren heel veel kinderen met ouders en grootouders en iedereen had het naar zijn zin. Wij ook. We raken steeds meer gewend aan gedrag van kindjes dat we eigenlijk niet kunnen verklaren. Sommige peuters zijn heel verlegen en willen tóch precies op de plek staan waar wij staan, helemaal vooraan, liefst met hun neus tegen het papier waarop Philip tekent of met hun gezicht naar de andere kinderen toe, alsof ze ook aan het optreden zijn. Je moet voortdurend opletten dat je geen kind omver loopt.

Aan het slot van ons optreden werd Boer Boris ei vakantie gepresenteerd, de Zeeuwse vertaling die Engel Reinhoudt maakte van Boer Boris gaat naar zee voor boekhandel Paard van Troje in Goes. De eigenaars daarvan waren óók aanwezig!

Het was heel gezellig en nee, ik verf mijn haar niet, maar als ik de foto zie kan ik het zelf haast ook niet geloven. Het is een fenomeen, zegt mijn kapper: ‘in plaats van grijs wordt je haar steeds donkerder.’

Written by Ted

5 februari 2018 bij 07:39

Geplaatst in Diversen

2 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vond het ook prachtig dat de ouders, om er eer in te stellen, snel antwoord gaven en dat de voorgestelde pauze niet doorging daar iedereen bleef waar ie was.

    Co

    5 februari 2018 at 09:32

  2. Dat was inderdaad beter. Ik had gezien dat het 15:22 was en ik dacht dat we tot 16:00 uur door moesten gaan, terwijl wij naar ons gevoel al tegen het einde liepen van de aandachtspanne. Maar toen realiseerde ik me dat de presentatie van de Zeeuwse uitgave om 15:45 gepland stond, en een pauze dus niet handig was. Gelukkig zei Philip ook dat we beter door konden gaan.

    Ted

    5 februari 2018 at 10:41


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: