tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Ik in de kast met Groenteman

with 6 comments

Podcasts zijn verraderlijk. Het is een soort radio waarvan je denkt dat er niemand naar luistert, dus je kunt gerust antwoord geven op impertinente vragen. Wie daarvan het resultaat wil horen kan naar de podcast luisteren die Met Groenteman in de kast heet. Daarin zit Gijs Groenteman (bekend van de mooie podcast over Harry Bannink) in een archiefkast in het gebouw van De Volkskrant met een gast en vraagt hem het hemd van het lijf. En in de aflevering die net online staat ben ik dat. Een uur lang vertel ik overdreven open over dingen die ik in een radioprogramma veel eerder zou hebben afgekapt. Ik heb eerst de aflevering teruggeluisterd om te bepalen of ik er wél of juist géén melding van zou maken. Omdat ik het al met al een leuk gesprek vind, geef ik er beschroomd de url van door. Je kunt de podcast op verschillende manieren beluisteren, bijvoorbeeld hier of op Soundcloud. Maar het kan ook via bijvoorbeeld iTunes. Bereid je wel voor op aperte openhartigheid.

Written by Ted

26 januari 2019 bij 09:24

Geplaatst in Diversen

6 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. whauw!
  dank alle twee!

  xxx

  beatrijs

  26 januari 2019 at 10:40

 2. Ik vond het een prachtig interview, Ted. Ik vond maar één ding jammer, dat je nu toch de woonplaats van ”mijn meneer” bekend maakte. Ik had het mooi gevonden als dat voor altijd in het midden zou zijn gebleven. Maar verder was het voor mij een uur luisterplezier, niet alleen door jouw verhalen, maar ook door de prachtige manier van interviewen van Gijs Groenteman.

  Eefje

  14 februari 2019 at 16:38

 3. Ik heb daar nooit een geheim gemaakt. Dat zou ook raar zijn geweest, want ik ben geboren en opgegroeid in Eindhoven. Voor het boek heb ik de woonplaats veranderd.

  Ted

  14 februari 2019 at 17:27

  • oké, dat wist ik niet, dan heb ik dat verkeerd begrepen. De vraag die dan in me opkomt is waarom je er toch toe besloot de woonplaats voor het boek wèl te veranderen?

   Eefje

   14 februari 2019 at 17:53

   • Het spijt me, maar dat heb ik sinds 2011 al honderd keer verteld. Ik ga het niet nóg een keer doen! Sorry.

    Ted

    14 februari 2019 at 21:37

    • Sorry, ik wist niet dat je boos werd 😉 :-). Mijn vraag was niet aanvallend bedoeld. Die honderd keer heb ik gemist, vandaar mijn oprechte belangstelling.

     Eefje

     22 februari 2019 at 12:37


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: