tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Baudets visie

with 2 comments

De aanval op de emancipatie is ingezet. Thierry Baudets ideeën worden steeds duidelijker en naarmate hij meer bijval krijgt, is hij er ook opener over. Zijn ideeëngoed komt in zijn simpelheid  hier op neer:

Allochtonen krijgen veel kinderen en dat doen ze omdat ze weten dat ze op die manier vanzelf de meerderheid krijgen. De enige manier om dat tegen te gaan is allochtonen terugduwen (het land uit) en tegelijkertijd de autochtone bevolking op peil houden. Heteroseksuele mannen wíllen wel (neuken); het zijn vrouwen en homo’s die dwarsliggen, vanwege de rechten die ze hebben gekregen en waarvan ze blijk geven dat ze er niet verantwoordelijk mee kunnen omgaan. En dus moeten vrouwen meer kinderen krijgen, desnoods gedwongen, en homoseksualiteit moet strafbaar gesteld worden, zodat homo’s zich middels het krijgen van kinderen (dat kunnen ze best!) achter een traditioneel gezin gaan verschuilen.

Dat is zo ongeveer hoe Baudet het ziet en donderdag zullen we merken hoeveel stemmers het met hem eens zijn.

Written by Ted

21 mei 2019 bij 07:41

Geplaatst in Diversen

2 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

  1. Chargeren is een kunst: Groen links wil alle grenzen wijd openzetten. Kritiek op de islam is niet geoorloofd, want christenen hebben immers ook achterlijke ideeën. Vrouwen mogen er niet voor kiezen om thuis voor de kinderen te zorgen of parttime te werken, ze moeten het glazen plafond gaan doorbreken. Het nederlandse verleden is een grote schandvlek en we moeten dan ook alle straatnamen die hier naar verwijzen veranderen. Niemand mag meer als man of vrouw worden aangesproken want dat is voor sommigen kwetsend. We zullen donderdag zien hoeveel mensen het hier mee eens zijn.

    Huib

    21 mei 2019 at 09:44

  2. 🙂 en xxx

    beatrijs

    21 mei 2019 at 12:32


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: