tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

Alweer les 4 op www.youtube.com/boerboris: de poes!

leave a comment »

Sinds ongeveer een maand is het Boer Boris Kanaal actief. Dat is geen gegraven waterweg die genoemd is naar het boertje uit de prentenboekenserie van Philip Hopman en mij, maar een kanaal op YouTube waar je kleine stukjes uit onze boeken kunt zien en filmpjes die geheel of zijdelings te maken hebben met Boer Boris. Elke maandag verschijnt er een ultrakorte tekenles van Philip en deze week doet hij voor hoe je een kat kunt tekenen.

We hebben inmiddels alweer meer dan 200 abonnees, en dat betekent dat ons kanaal een makkelijkere naam van YouTube heeft gekregen: www.youtube.com/boerboris. Ga er maar eens kijken. Als je je abonneert krijg je een seintje als er iets nieuws verschijnt.

Binnenkort beginnen we met een nieuwe serie: vragen aan Philip en Ted; filmpjes waarin we antwoord geven op vragen van lezer(tje)s. Die vragen kun je stellen op de facebookpagina van Boer Boris en bijvoorbeeld hier of op de persoonlijke pagina’s van Philip en mij, maar niet op de youtube-pagina, omdat YouTube reacties verbiedt op pagina’s die bedoeld zijn voor kinderen. De reden voor dat beleid is dat ze niet willen dat reageerders misbruik maken van onoplettendheid en ongewenste reacties plaatsen op bij kinderen populaire kanalen. Zo populair is ons kanaal nog niet, maar we hopen ons abonneebestand en het aantal likes wel naar ongekende hoogtes op te stuwen! šŸ™‚

Written by Ted

29 maart 2021 bij 05:47

Geplaatst in Diversen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: