tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

‘Ik héb je al ontdekt!’

leave a comment »

De laatste keer dat ik het erover heb en dan houd ik er mee op: wat had ik nou eigenlijk aan op de modeshow van Maxivive, afgelopen zondag op de catwalk voor Carré op de Amstel? Perrine Philomeen stuurde een foto door van de pasdag op vrijdag. Toen heb ik vier outfits van Papa Oyeyemi gepast, waaronder de creatie die ik uiteindelijk gedragen heb. Nu kun je beter zien wat er op staat: Cakes for breakfast. Op de broek staat, buiten beeld: Maxivive. Je kunt hier ook goed zien dat de outfit deels bestaat uit doorzichtig materiaal; je kunt aan weerskanten van de gulp zien dat ik zwart ondergoed draag onder de broek; zondag droeg ik een slip die neutraalkleurig was. De pet kreeg ik uiteindelijk niet op, maar creative director JeanPaul Paula besloot enkele minuten voor de show dat er nog iets miste en zette mij een tiara op.

In het dagelijks leven zou ik deze outfit niet zo gauw dragen, omdat je wat losser in je vel kunt komen te zitten als je boven een zekere leeftijd bent, zoals je bij mij ziet, maar daarom vond ik het des te leuker om op de catwalk iets te dragen dat buiten mijn reguliere garderobe ligt.

Na de show sprak ik met JeanPaul, vertelde dat ik het wachten niet zo leuk vond, maar het lopen wel. Ik zei, in navolging van een jonge knaap van twintig die dat eerder op de dag tegen mij gezegd had : ‘Dus als ik ontdekt word, doe ik het waarschijnlijk nog wel eens.’ Jean Paul sprak toen de memorabele woorden: ‘Ik héb je al ontdekt!’

Wil je meer zien van Maxivive, het merk dat Papa Oyeyemi heeft opgezet en waarvoor JeanPaul Paula zich inzet, kijk dan hier. Onderaan op die site zie je een groot deel van de collectie die zondag werd geshowd.

Written by Ted

13 april 2022 bij 07:03

Geplaatst in Diversen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: