tedvanlieshout.nu

schrijver, dichter, beeldend kunstenaar

“Ted, lekker bezig!”

leave a comment »

‘Vink: dé podcastgids van Nederland’ besteedt aandacht aan mijn podcast ’66’, die sinds kort permanent online staat. “NPO Radio 1-presentator Mischa Blok, Vincent Bijlo – dé radiorecensent van Nederland – en Volkskrant-recensent Stan Putman tippen ieder een podcast waar ze laaiend enthousiast over zijn”. In de nieuwste aflevering, 152, draagt Stan Putman ’66’ aan en alledrie blijken ze enthousiast over mijn podcastdebuut: ‘En we genieten van een podcast die is gemaakt door iemand die nog nooit een podcast heeft gemaakt, maar die werkelijk aan alle voorwaarden voldoet die een podcast werkelijk wonderschoon maakt.’ Mischa Blok: ‘Het is echt een tijd geleden dat ik zoiets origineels heb gehoord.’ En aan het slot vat zij samen: ‘Met stip op 1 is “66”.’

‘Vink’ kun je op elk podcastplatform vinden en als je alleen het stuk wilt horen waarin ’66’ aan bod komt, begin dan te luisteren om 34:40. Jammer is weleen beetje dat Vincent Bijlo, zodra hij het woord krijgt, verklapt wat ik heb bedoeld als spanningselement in het verhaal; het valt dan ook te overwegen om zíjn reactie pas te beluisteren nadat je de podcast hebt gehoord. Hoe dan ook: ik ben blij en heb, zoals geadviseerd door Blok, even staan dansen na de fijne recensie!

Wil je meteen door naar ’66’, dan kun je gewoon googelen op mijn naam en die titel. Je komt terecht bij de serie ‘Docs’ en daar is het – beetje verwarrend – aflevering 82 van.

Written by Ted

23 augustus 2022 bij 07:08

Geplaatst in Diversen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: